O nama…

Vila MB je novootvorena porodična Vila sa odličnom lokacijom, smeštena u mirnoj ulici, na korak od strogog centra grada i gradskog trga.

U sklopu Vile nalazi se Caffe Bar MB u kome , uz ljubazno osoblje i laganu muziku možete uživati svim čulima u odličnim koktelima i osvežavajućim zdravim napicima, koji Vam mogu biti posluženi i u sobi.

Naša poslovna politika je koncipirana tako da ispunjava potrebe i zahteve kako poslovnih gostiju tako i onih koji posećuju Rumu turistički.

Vila MB raspolaže sa 6 moderno opremljenih dvokrevetnih soba i 1 luksuznim apartmanom od 40m2, koji poseduje odvojenu spavaću sobu sa king size krevetom dimenzija 180×200 cm, kompletno opremljenu kuhinju, dnevni boravak sa garniturom na razvlačenje i balkonom sa pogledom na grad.

Smeštajne jedinice su nove, odišu toplim bojama, uređene sa stilom, a sve u cilju što prijatnijeg boravka i užitka naših dragih gostiju.

Posedujemo sopstveni parking u dvorištu Vile, a ispred samog objekta se nalazi i veliki gradski parking.

U prizemlju Vile nalaze se market i apoteka, koji su dostupni gostima do kasnih večernjih sati.

Nedaleko od objekta nalazi se Gradsko pozorište, kulturni i sportski centar u okviru koga se nalazi kuglana, teretana i sala za dvoranske sportove.

Na samo 2,5 km od Vile prostire se izletište Borkovac sa jezerom i šumom kroz koju Vas vode pešačke i trim staze, prirodna oaza mira, u koju ćete pobeći od svakodnevnih obaveza.

Okolina Vile MB

Detaljnije